1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Ljut sam zbog primljenog gola! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.13 u 21:36
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener fudbalera Crvene zvezde Slaviša Stojanović priznao je da je ljut zbog primljenog gola u pobedi svog tima nad Novim Pazarom.

Crveno-beli su deklasirali Pazarce sa 5:1, a trener Stojanović nije zadovoljan opuštanjem svoje ekipe u finišu utakmice.

“Bilo je veoma važno da se pobedi Novi Pazar i stvarno je bilo odlično, ali je bilo i momenata gde nismo izgledali kako je trebalo. Nisam zadovoljan primljenim golom, jer ne smemo da se opuštamo ni u kom trenutku, šta više, ljut sam zbog toga“, izjavio je Stojanović, koji je ipak imao i razloga za zadovoljstvo.

“Raduje me forma Daude i Mrđe, realizacija je bila i više nego odlična i nadam se da će što duže nastaviti u tom ritmu. Debitant Arauho je odigrao solidno, bio je siguran i nije grešio. Međutim, dvaput je ušao u rizik, driblao je, što ne sme da se radi. Bolji napadači bi to iskoristili i to treba da se svede na minimum“, rekao je Stojanović.

Crveno-beli trenutno u Superligi Srbije zauzimaju treće mesto sa 16 bodova, dok je Novi Pazar na devetom sa 10.

hotsport.rs/Beta

0
0

1 Komentara

  1. ti si lud covek i ne znam sta vise radis koje igrace ti pustas to je neverovatno!!!!! doveli ste petkovica da greje klupu, a igra tamo neki vesovic koje uopste nije bek…Pustas desnog beka da igra levog, a imas 2 leva beka koju mogu dobro da odigraju. iz utakmice u utakmicu uvek druga dvojica igraju stopere, dobro je da je arauho dobio sansu doveden za 200k da greje klupu.. kakvi losi potezi upravo pa to je strasno isto je i sa onjilom placen da greje klupu i ko zna koliku platu ima ne mogu da verujem i posle zvezda u dugovima, normalno kad je vode ‘profesionalci’. gogic i rajkovic ista prica samo niste igrace

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter