0
Domaći fudbal

Kamere nisu snimile huligane

Objavljeno: 18.10.13 u 11:05

polupani-automobili-fk-crvena-zvezda

Istraga beogradske policije povodom incidenta kada su pojedinim fudbalerima Crvene zvezde, kao odmazda zbog pisma upućenog medijima, na parkingu ispred stadiona polupane šoferšajbne i bočna stakla mogla bi da dospe u ćorsokak pošto od očekivanih snimaka sigurnosnih kamera neće3 biti ništa.

Naime, prema saznanjima Televzije B92 kamere su u noći između ponedeljka i utorka, kada se incident i dogodio, bile su okrenute u drugom pravcu od onog gde je trebalo da budu uperene te na taj način počinioci neće moći da budu identifikovani.

Policiji sada preostaje da vandale pronađe na osnovu prikupljenih otisaka prstiju, naravno ukoliko su oni ranije kažnjavani odnosno ako imaju dosije. U suprotnom i ovog puta će huligani ostati nekažnjeni.

Iako je od celog slučaja prošlo već više od tri dana niko iz rukovodstva Crvenoe zvezde se još uvek nije oglasio tim povodom.

hotsport.rs/TV B92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter