0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Šilb: Jedva čekam da zaigram pred punom Arenom (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.13 u 00:05
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde Telekom održali su pretposlednji trening pred duel sa Lokomotivom u Kombank areni.

Blejk Šilb bio je impresioniran, gledao je u prazne tribine i zamišljao kako će izgledati kada ih napune navijači u crveno-belih.

„Dvorana je veoma velika, nisam još imao priliku da igram u većoj od nje. Siguran sam da će biti puna, da će nam navijači dati energiju i podršku. Znam kakvi su Zvezdini navijači, a imali smo prilike i da ih pomalo upoznamo u prošloj utakmici. Čuo sam da na ovu utakmicu dolaze i oni „ludi“ navijači da nas podrže u prvoj evroligaškoj utakmici. Uzbuđen sam, čitav tim je uzbuđen zbog toga. Nadam se da ćemo uspeti da iskoristimo podršku koju nam daju na pravi način“ izjavio je Šilb.

Američki košarkaš odao je utisak smirenog igrača, igrača koji u svakom momentu ima kontrolu nad igrom.

„sigurno je da uz pomoć i energiju navijača i ja mogu da eksplodiram. Ipak, ja sam jedan od starijih igrača u ekipi, moram da zadržim smirenost. Trudim se da i druge držim fokusirane na naše ciljeve. Ali, svi su uzbuđeni zbog utakmice, Crvena zvezda nije dugo nastupala u Evroligi. Poslednje dve utakmice smo odigrali veoma dobro, nakon što na otvaranju sezone nismo bili na visini zadatka. Želimo da zadržimo taj nivo igara“, kaže Šilb.

Šilb je istakao da će igra u odbrani biti ključna protiv Lokomotive:

„Sve što uspemo da dobijemo iz dobre odbrane će nam pomoći da igramo bolje i u napadu. Ruska ekipa je talentovana, ali mislim da smo se odlično pripremili za utakmicu“, zaključio je Blejk Šilb.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter