1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda besan, igrači ujedinjeni, a Uprava kukavički ćuti

Objavljeno: 15.10.13 u 18:39
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Nakon što je jutros poput vihora prohujala vest o tome da su fudbalerima Crvene zvezde u toku noći porazbijani automobili zbog pisma koji su uputili javnosti strasti su se čini se samo privremeno stišale.

Niko u Upravi nekada velikog kluba nije bio raspoložen za izjavu, a najpotresnije od svega je što niko nije stao u zaštitu igrača. Dovoljno je samo reći da se vandalizam dogodio na klupskom parkingu što automatski znači da je klub odgovoran, ako ništa drugo onda za nedostatak bezbednosti u okviru svog prostora. U poslednjih nekoliko godina Zvezda je imala loša rukovodtsva, ali čini se da je ovo pored raznih pokazalo i jednu do sada ne viđenu osobinu, a to je kukavičluk, jer oni su ove igrače doveli, a sada ih ostaviljaju na cedilu.

A upravo ti isti igrači u pratnju policije stigli su danas u Beograd, odnosno na Marakanu. I dok svi do jednog nose gorčinu i strah u sebi neki od njih su morali još da se suoče i sa demoliranim automobilima.

CRVENA ZVEZDA-PARKING_02

„Bogovi će kazniti one koji su razbili stakla na mojim kolima, i nikad vam neće dozvoliti da učinite nešto dobro u životu, pravi navijači ne uništavaju automobile igračima“, napisao je Abiola Dauda na Tviteru.

Untitled-3

Međutim, da ih ovaj primitivi gest nije pokolebao fudbaleri Crvene zvezde i to svi do jednog dokazali su time što su potpisali papir kojim potvrđuju da stoje iza juče objavljenog saopštenja.

Fudbal kao igra nije vredan ničijeg života, a poslednji događaju u Crvenoj zvezdi ozbiljno ukazuju da bi neko u narednom periodu mogao da nastrada ukoliko se nadležni organi ozbiljnije ne pozabave zaštitom igrača, kojima je to je sasvim jasno bezbednost potpuno ugrožena.

Na kraju krajeva, upravo zbog ugrožene bezbednosti bilo bi možda i najbolje da igrači Crvene zvezde jednostavno odbiju da igraju za klub, a u tom slučaju bili bi kažnjeni samo po slovu ugovora što je složićete se znatno bezopasnije od ovoga što im se trenutno događa.

hotsport.rs/BM

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter