0
Fudbal

Štimac nudi ostavku!

Objavljeno: 15.10.13 u 23:44

Igor-Štimac1

Selektor hrvatske reprezentacije Igor Štimac potvrdio je da je njegova moralna obaveza da nakon serije očajnih rezultata ponudi svoju ostavku na mesto selektora te zemlje. 

Hrvati su nakon očajnih partija, večeras poraženi u gostima od Škotske, što im je bio treći poraz na poslednja četiri kvalifikaciona meča.

“To je moja moralna obaveza i ja ću ponuditi svoju ostavku Davoru Šukeru i ljudima iz Saveza. Videćemo što će oni odlučiti. U svlačionici smo kratko razgovarali nakon utakmice, treba podići moral igračima. Sve nas je pogodio ovaj poraz. Bili smo hendikepirani, iscrpili smo se protiv Belgije i morali smo da se čuvamo kartona“, rekao je Štimac i dodao:

“Naša igra apsolutno nije dobra, ali ima jedna stvar, da sve ono što drugi rade jednostavno, mi kao da bespotrebno komplikujemo. Stvorimo šansu, ali izostane realizacija koja je nekada bila fatalna. Moramo da otkrijemo gde je problem, jer ovo je najbolje što Hrvatska ima u ovom momentu. Fudbal danas traži bržu igru, greške mogu biti smrtonosne, gubimo previše lopti na sredini terena“, zaključio je Štimac.

Hrvati će 15. i 19. novembra igrati u baražu za plasman na SP 2014.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter