0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Uprava Zvezde ljuta na igrače zbog iznošenja u javnost ‘prljavog veša’

Objavljeno: 14.10.13 u 17:13
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na pismo fudbalera Crvene zvezde poslato medijima sa mejl adrese kapitena Nenada Milijaša uprava kluba sa Marakane odgovorila je saopštenjem dostavljenom medijima, ali koje se još uvek ne nalazi i na zvaničnom sajtu kluba.

U saopštenju kluba navodi se da je predsednik Džajić pre nekoliko dana razgovarao sa kapitenom Milijašem i zatražio od igrača strpljenje.

– Određeni dogovor je postignut i u vezi isplata zaostalih primanja i u vezi javne demonstracije nezadovoljstva. Očigledno je da dogovor nije ispoštovan. Po povratku ekipe sa mini priprema biće obavljen sastanak sa igračima kako bi se popričalo o njihovom nezadovoljstvu i svemu što su izneli u javnost, a gde ima i istina i neistina.

Klub ističe da su prvotimci uvek bili prioritet ove uprave kada je namirivanje duga u pitanju i da su ka njima najpre usmeravana sva sredstva koja stižu u klub, kao i da loša finansijska situacija nije od juče.

– FK Crvena zvezda smatra da nijedan nezadovoljan i rezigniran igrač ne treba na silu da nosi dres kluba i sa svima koji to jesu će biti obavljeni razgovori vrlo brzo na temu statusa. Crvena zvezda obaveštava javnost da će se rukovodstvo kluba truditi da sve probleme rešava unutar kluba, kako i treba, uz poštovanje dogovora koji se postignu – zaključuje se u saopštenju.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter