0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Palmi nudili mesto predsednika FSS, on navodno rezignirano odbio (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.13 u 15:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Istaknuti srpski političar, predsednik opštine Jagodina i višestruki poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srbije – Dragan Marković Palma, otkrio je da je svojevremeno imao ponudu da bude predsednik Fudbalskog saveza Srbije, ali je navodno odbio taj predlog.

„Političari ne bi trebalo da se mešaju u sport, oni bi trebalo da obezbeđuju pare, a da sport vode oni koji znaju šta je sport. Meni je nuđeno dva puta da budem predsednik FSS, naravno, ja sam to odbio jer  političari ne bi smeli da buduu na toj funkiciji (što inače i piše u pravilima UEFA prim. aut.)“ – rekao je Marković na prijemu za članove i rukovodstvo fudbalske reprezentacije Srbije u Jagodini, a prenosi agencija Tanjug.

On je naveo da ima političara koji hoće visoke funkcije u sportu, a „nikada nisu potrčali“ ili što bi neki rekli „nisu šutnuli mačku as praga“.

„Rezultati su tamo gde sport vode stručnjaci, a za to je primer i Jagodina, gde imamo veoma dobre rezultate u gotovo svim sportovima: fudbal, rukomet, košarka, borilački sportovi… Ja u FK Jagodina nemam nikakvu funkciju, osim što su me proglasili za počasnog predsednika, a tu nemam ingerencije“ – naveo je Marković.

On je dodao da je protiv angažovanja trenera stranca za mesto selektora i pohvalio je rad Siniše Mihajlovića.

„Siguran sam da će za godinu dve biti rezultata i da ćemo ponovo biti važan faktor u evropskom i svetskom fudbalu“ – zaključio je Marković.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter