0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović: Uz dobru igru do pobede (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.13 u 14:01
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović izjavio je na konferenciji za medije pred meč protiv Makedonije da će njegovi izabranici pružiti dobru igru i pobediti južne komšije na kraju kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.

„Bavimo se takvim sportom da je najvažnije ono što dolazi, tako da svi od nas sutra očekuju da pobedimo reperezentaciju Makedonije. Ako budemo igrali kao što znamo, mi ćemo to i učiniti, ali neće biti lako. Želimo da nastavimo pozitivan trend, koji smo počeli u poslednja dva-tri meseca. Nadam se da ćemo pružiti dobru igru i pobediti“ – istakao je Mihajlović, a njegove reči prenosi agencija Tanjug.

Miha je potom dodao da mu je meč protiv Makedonije veoma važan, iako nema takmičarski značaj.

„Navikli smo na pritisak, želimo da u svaku utakmicu uđemo sa pobedničkim mentalitetom da bi što više pobeđivali i napredovali tako da utakmica sa Makedonijom, bez obzira što nema takmičarski značaj kada su kvalifikacije u pitanju, značajna je i zavisi mnogo od nas“ – rekao je Mihajlović.

Selektor je dodao da će sutra na teren Gradskog stadiona izvesti tim, koji će u odnosu na meč sa Japanom pretrpeti manje promene.

Kapiten Srbije Branislav Ivanović i njegov zamenik Aleksandar Kolarov izrazili su veliki optimizam pred sutrašnju utakmicu.

Pre konferencije za novinare selektora Mihajlovića, reprezentativce i članove Fudblskog saveza Srbije primio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković – Palma. On je nacionalnom timu poželeo uspeh i pobedu i pozvao građane Jagodine da bodre fudbalsku reprezentaciju. Prijemu su prisustovali i odbornici Skupštine grada i rukovodstvo FK Jagodina, na čelu sa predsednikom Goranom Milanovićem.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter