0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Zvezda u završnici sloimila otpor Šurmana (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.13 u 18:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Vaterpolisti Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu u 2. rundi kvalifikacija za ligu šampiona. Oni su savladali ekipu Šurmana sa 16:10.

Evropski prvak se dosta namučio protiv Holanđana, iako rezultat ne govori tako. Vaterpolisti Šurmana odolevali su na ovom meču sve do poslednje četvrtine.

Zvezda je na poluvreme otišla sa prednošću od jednog gola. Na početku drugog dela brzo je stekla prednost od tri gola, ali su Holanđani uspeli da sustignu izabranike Dejana Savića i smanje na 11:10. Međutim, Zvezda je bila daleko bolja u odlučujućem periodu igre i sa pet uzastopnih golova na kraju ipak zabeležili uvedljiv trijumf.

Najefikasniji kod crveno-belih bio je novi centar tima Amerikanac Džon Man koji se ćetiri puta upisivao u listu strelaca. Odličan je bio i mladi Strahinja Rašović koji je sa tri gola u završnici slomio otpor rivala.


Crveno-bele u nedelju od 12 časova očekuje poslednji duel 2. runde kvalifikacija za Ligu šamoiona, a rival će im biti Sintez iz Kazanja za koju igra bivši vaterpolista Zvezde Duško Pijetlović.

Kvalifikacije za Ligu šampiona, 2. kolo
petak, 11. oktobar
Sintez Kazanj – Šurman 18:7 (4:2, 4:2, 5:0, 5:3)
BVK Crvena Zvezda – Spartak Volgograd 12:10 (2:2, 4:2, 4:4, 2:2)

subota, 12. oktobar
BVK Crvena zvezda – Šurman 16:10
19.00 Spartak Volgograd – Sintez Kazanj

nedelja, 13. oktobar
10.00 Šurman – Spartak Volgograd
12.00 BVK Crvena zvezda – Sintez Kazanj

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter