0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Nastavljamo sa dobrim radom (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.13 u 23:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić upozorava svoje izabranike da ne smeju da polete posle više nego ubedljive pobede nad Radničkim.

“Ostvarili smo ono što smo želeli – igrali smo dobru, konstantnu odbranu, bilo je i grešaka, ali očekivalo se da ćemo morati dosta da radimo kako bismo dostigli maksimum. Ovo je bitna pobeda, ali već sada se okrećemo narednom meču”, izjavio je Radonjić, apotom dodao:

“Nema razloga da se sada dižemo, nismo pali posle poraza od Širokog, ne menjamo pristup, vraćamo se u salu i nastavljamo da radimo”, konstatovao je Radonjić.

Crveno-bele očekuje duel sa Lokomotivom u premijernom meču Evrolige.

“Dobra i radna atmosfera je najbitnija, zelimo da igramo još bolje. Očekujemo 20.000 ljudi u Areni i da pokušamo da napravimo iznenađenje. Moramo zajedno da prođemo iskustvo Arene, moramo tek da vidimo. Nije to kratak proces, tek slede najvažnije utakmice kasnije tokom sezone. Katić ce biti u timu za Lokomotivu, treba nam. Da li će igrati, videćemo”, zaključio je Radonjić.

Zvezdin plej Demarkus Nelson naglasio je da se ekipa još uvek uigrava.

“Dobro smo odigrali, u odbrani smo bili odlični, iako smo imali nekoliko grešaka. Fokusiramo se na to da budemo sve bolji, još je rano, gresimo, ali trudimose da nađemo ritam, jos se uigravamo. Sada je najbitnija pobeda”, izjavio je Nelson.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter