0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Muta: Hoćemo i mi deo kolača (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.13 u 23:47
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Radničkog Miroslav Nikolić bio je ljut nakon meča sa Zvezdom koji je njegov tim izgubio sa 37 poena razlike, ali ne na svoje igrače, već na vlasti koje, kako kaže, finansijski pomažu beogradske „večite rivale“, a zaboravljaju na Radnički.

“Boli me što Zvezda i Partizan imaju pomoć drzave, a mi isto predstavljamo Srbiju. Želimo deo kolača. Oni igraju Evroligu, evo mi igramo Evrokup. Dole se prave igrači, u unutrašnjosti, ne u Beogradu, sto nama ne daju 100.000? A uvek Radnicki igra za koeficijent”, izjavio je Nikolić na konferenciji za medije posle meča.

Iskusni stručnjak ističe da u Zvezdi uglavnom igraju njegovi igrači.

“Nađite nam sponzore, pitanje je ko će ostati do kraja sezone. Nas niko ne gleda. Ko je najviše igrača napravio? Dule (Vujošević) i ja. U Zvezdi sve moji igrači. I stalno smo mi seljačka ekipa, svi navijaju za Zvezdu i Partizan. Dajte nam pare, pa da napravimo igrače za njih”, rekao je Nikolić.

Na kraju dotakao se Muta i igre svoje ekipe na meču protiv Zvezde.

“Koncentracija nije postojala, ništa nismo ispoštovali, Zvezda je odlično igrala odbranu, tako igraju prave ekipe. Jesmo imali dobar rezultat u prva dva kola, ali imamo tezak raspored, a ja sam čak zadovoljan. Mi ne idemo na F4, ali možda i stignemo, borićemo se. Mi smo mlada ekipa, ovo je prava slika, ali možemo bolje, ipak ne protiv ovakve odbrane”, zaključio je Muta Nikolić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter