0
Fudbal

Mađari ostali bez selektora (VIDEO)

Objavljeno: 12.10.13 u 13:48

sandor-egervari

Debakli u prijateljskim duelima sa Brazilom i Francuskom koštali su posla selektora Australije Holgera Ozieka, a njegovim stopama krenuo je i Šandor Egervari koji je u subotu, nakon poraza od 8:1 u kvalifikacionom duelu sa Holandijom, podneo ostavku na mesto selektora fudbalske reprezentacije Mađarske.

Iako Mađari nisu izgubili i teoretske šanse za plasman na Svetsko prvenstvo u Brazilu teško je verovati da će uspeti da se izbore za mesto u baražu pošto im je za to potrebno da Turska i Rumunija, selekcije koje imaju po dva boda više, izgube na svom terenu od Estonije odnosno Holandije, kako bi njihov eventualni trijumf protiv Andore imao značaj.

Sinoćnji poraz na Amsterdamskoj areni od 8:1 bio je ujedno i najubedljiviji u istoriji mađarske reprezentacije čime su Holanđani preuzeli palicu od selekcije Srbije koja je u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo u Francuskoj savladali severne komšije u Budompešti sa 7:1.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter