0
Fudbal

De Brujne zamena za Pirla?

Objavljeno: 12.10.13 u 12:16

de-brujne-stojkovic

Žoze Murinjo je privremeno poslao Kevina de Brujnea u drugi tim Čelsija kako bi se mladi vezista uozbiljio i pokušao da vrati status prvotimca, ali to je nagnalo ostale klubove da počnu da razmišljaju o tome kako da privole reprezentativca Belgije da dođe u njihove redove.

Tako je posle Verdera i Volfzburga u red stao i Juventus koji bi vrlo rado video talentovanog De Brujena u svom timu i to ni manje ni više nego kao zamenu za legendarnog Andreu Pirla koji još uvek nije produžio ugovor sa „starom damom“.

Klub iz Torina, za razliku od Volfzburga i Verdera koji razmišljaju o pozajmici, planira da otkupi ugovor belgijskog fudbalera od Čelsija i spreman je da „plavcima“ u tu svrhu isplati šest miliona evra. Međutim, bez obzira što je izgubio mesto u Murinjovom timu nema sumnje da De Brujne košta daleko više te će italijanski klub morati dublje da zavuče ruku u kasu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter