0
Fudbal

Ćurčić: Nismo zaslužili da pobedimo

Objavljeno: 12.10.13 u 10:57

Radovan Ćurčić

Uprkos tome što je bila dodatno pojačana Filipom Đuričićem i Aleksandrom Mitrovićem mlada reprezentacije Srbije u petak je poražena od Kipra u meču 2. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Da bruka bude veća domaći tim je više od sat vremena igrao sa fudbalerom manje u polju što mu nije smetalo da dođe do prednosti od 2:0, a povrh svega na kraju su usledila i dva isključenja naših igrača – Uroša Ćosića i Aleksandra Pantića.

„Neću da govorim o našim šansama, prečkama i stativama, sada je to bespredmetno. Kako smo ušli u meč, nismo zaslužili više od poraza. Platili smo ceh sramno mekanom pristupu. Oni su bili daleko agresivniji i borbeniji, a praktično prvi dolazak u naš šesnaesterac im je doneo vođstvo“ – rekao je selektor Radovan Ćurčić u izjavi za Sport.

Mladi stručnjak nije želeo da etiketira nikoga već je kompletan utisak i igru sa jučerašnje utakmice okarakterisao kao katastrofalne.

„Sve je bilo mnogo loše. Posle prvog gola Kipra, gledali smo jurnjavu po terenu, igrali smo kao bez glave… Za devet meseci, koliko smo zajedno, odigrali smo najgoru utakmicu“.

Već u utorak naša mlada reprezentacija će imati priliku da popravi utisak pošto u Gornjem Milanovcu, istina pred praznim tribinama, dočekuje selekciju Severne Irske, a već u novembru slede dueli sa daleko jačim ekipama poput Belgije i Italije.

hotsport.rs/sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter