0
Fudbal

Sevala isključenja, mladi poraženi na Kipru sa igračem više!

Objavljeno: 11.10.13 u 19:59

 

kipar-srbija-mladi

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je u gostima od selekcije Kipra rezultatom 2:1 (0:0) u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Zanimljivo, pored tri gola, viđeno čak pet crvenih kartona, u našoj selekciji isključenja su na samom kraju zaradili Ćosić i Pantić kada je izbačen i Konstantinou. U prvom delu igre prvi crveni dobio je Teodoru, dok je Panajotu isključen u 87. minutu.

Kiprani su u 27. minutu ostali sa igračem manje, pošto je direktan crveni karton zaradio Teodoru. Ipak, ni brojčana prednost nije pomogla našim mladim fudbalerima da dođu do važne pobede.

Naprotiv, u drugom poluvremenu, Kiprani su sa dva gola došli do važne pobede. Domaći su poveli preko Froksilijasa u 54. minutu sa bele tačke, a prednost domaće reprezentacije duplirao je Talasitis u 71. minutu.

Šest minuta pre kraja, nadu našoj ekipi dao je Aleksandar Mitrović pogotkom sa bele tačke, ali do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Srbija posle dve odigrane utakmice ima tri osvojena boda, dok Kipar ima tri boda, ali i tri meča više od nas.

Naredni meč „Orlići“ igraju već u utorak, 15. oktobra, protiv Severne Irske u Gornjem Milanovcu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter