0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Štimac: Prestanite da nas terorišete

Objavljeno: 11.10.13 u 23:26
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor reprezentacije Hrvatske Igor Štimac poručio je tamošnjoj javnosti da prestane da teroriše njegovu ekipu i da ih puste da ispune svoj cilj. 

Selektor Hrvatske ponovo se našao na udaru javnosti nakon što je njegov tim osvojio samo jedan bod u poslednja tri kvalifikaciona meča, ali je Štimac i ovog puta imao opravdanje.

Nismo imali sreće, zaslužili smo barem bod. Razlog ovog poraza su dva poklona. Belgijanci su dali dva gola iz dve neverovatne situacije. Prvi poklon došao je nakon našeg lošeg ulaska u utakmicu. Kontrolisali smo igru, a onda je usledio – šok. Predali smo loptu u noge protivniku. Treba se oporaviti od toga. Očekujemo potom od Rakitića da postigne gol, kao što to radi u Sevilji, ali ponovo – šok. On je odlučio da doda, uzeli su nam loptu i dali gol. Lukakua je bilo teško zadržati, dobro da neko od naših nije dobio crveni karton“, objasnio je Štimac i dodao:

“Naš cilj je plasman na Svetsko prvenstvo. Idemo u baraž, ali mi smo stalno pod terorom. Moramo da se prilagodimo takvim uslovima, ali proći će i to. Otići ćemo tamo gde nam je mesto bez obzira na protivnika u baražu“, zaključio je Štimac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter