0
Ostali sportovi

FOTO: HotSport

Evropski šampion predstavio tim za novu sezonu (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 10.10.13 u 14:28
FOTO: HotSport
FOTO: HotSport

Vaterpolo klub Crvena zvezda u četvrtak je predstavio tim za novu sezonu, koja za evropskog i srpskog prvaka počinje već u petak utakmicom 1. kola kvalifikacionog turnira za plasman u Ligu šampiona u kojoj će crveno-beli igrati protiv ruskog Spartaka iz Volgograda.

Pred predstavnike „sedme sile“ izašao je kompletan tim predvođen trenerom Dejanom Savićem i kapitenom Andrijom Prlainoviće, a pored njih dvojice novinarima su se obratili i čelnici kluba Viktor Jelenić i Igor Milojević.

Ekipa je u odnosu na prethodnu sezonu minimalno promenjena odnosno do rokade je došlo samo na poziciji centra pošto su Duška Pijetlovića i Nenada Stojčića zamenili Amerikanac Džon Man i Crnogorac Nikola Vukčević.

Dakle, sezona za Zvezdu počinje u petak od 19.00 časova na bazenu Sportkog centra Tašmajdan duleom protiv Spartaka, već u subotu crveno-beli će igrati protiv holandskog Šurmana (17.00h), dok će im u nedelju (12.00h) rival biti Sintez iz Kazanja.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter