0
Košarka

CSKA tek u produžetku izgubio od NBA vicešampiona (VIDEO)

Objavljeno: 10.10.13 u 08:43

teo-krstic-sa-cska

Moskovski CSKA je i u drugo utakmici na NBA turniri uspeo da izbori produžetak, ali je za razliku od meča protiv Minesote u San Antoniju poražen od domaćih Sparsa sa 95:93 (27:26, 24:23, 27:14, 8:23, 9:7).

U poslednju deonicu San Antonio, za koji su igrali svi najbolji igrači, je ušao sa ogromnih 15 poena razlike, da bi ruski tim uspeo da iskoristi opuštanje Sparsa i da izbori produžetak u kojem je bio nadomak pobede, ali je Peti Mils trojkom na 24 sekunde pre kraja postavio konačan rezultat.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je upravo strelac odlučujućeg koša sa 14 poena, koliko je imao i Manu Đinobili, Eron Bejns je dodao 12, a Tim Dankan 10. Na drugoj strani je briljirao Džeremi Pargo sa 20 poena, dok je od srpskih igrača najbolji bio Nenad Krstić sa osam poena i šest skokova, Miloš Teodosić je imao sedam poena i po dve uhvaćene lopte i asistencije, a Vladimir Micov se zaustavio na pet poena.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter