0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Bajković golmanski zamenio fudbalskim dresom

Objavljeno: 10.10.13 u 20:58
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Golman Crvene zvezde Boban Bajković pojavio se na meču protiv Čukaričkog na Banovom brdu u trećoj garnituri dresova za igrače, jer mu se golmanski ne sviđaju.

Popularni Bajko je odlučio da brani u teget dresu, ali nije on jedini koji se u Zvezdi ove sezone bunio za dresove.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Naime, fudbaleri crveno-belih su tražili od članova Uprave da na meču protiv Spartaka koji su dobili 5:0, istrče u crveno-belim dresovima, iako je za tu priliku planirano da izađu u jednobojnim dresovima napravljenim u čast Markane, koja je u septembru slavila 50 godina postojanja.

Sujeverni fudbaleri Zvezde hteli su na taj način da razbiju maler, pošto su u tim dresovima na samoj proslavi razočarali sve svoje navijače remijem sa Donjim Sremom 2:2.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon odličnog meča sa Spartakom, fudbaleri Zvezde su izgubili od Čukaričkog (2:0), a igrali su u crveno-belim dresovima.

Ko zna možda će na sledećem meču protiv Novog Pazara Bajko istrčati u crveno-belom, a fudbaleri u golamsnkim dresovima. U Zvezdi sve je moguće.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter