FOTO:STARSPORT
in , ,

Zvezda odbila 700.000 evra za Mladenovića

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Stigla je još jedna potvrda lošeg poslovanja u Crvenoj zvezdi koje proizilazi iz prevelikog broja frakcija unutar rukovodstva crveno – belih.

Naime, nakon što je Filip Mladenović podneo zahtev za raskid ugovora, potpredsednik kluba Nebojša Čović obelodanio je da su crveno – beli mogli letos da na ovom igraču zarade pristojan novac ali da je ponuda odbijena.

„Prva ponuda Evijana je iznosila 600.000 evra bez procenata, ali je zatraženo dodatnih 200.000 evra, uz 30 procenata od naredne prodaje. Na kraju smo se ‘našli’ na 700.000 i 20 procenata, ali su svi na Upravnom odboru smatrali da on treba da ostane, da na njemu može više da se zaradi, pa je ponuda jednoglasno odbijena“ rekao je Čović.

Ukoliko stvare ostanu kave jesu, odnosno Mladenović ne povuče tužbu, a svi su izgledi da neće, biće to samo još jedan u nizu izgubljenih igrača za Crvenu zvezdu. Kao i u slučaju Mijailovića, Pantića i drugih klub će praktično pokloniti igrača na kome je mogao da se zaradi pristojan novac za naše uslove. Da li je u pitanju jednostavno loša procena ili je po sredi namera to je već pitanje za nekog drugog.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Odbojkašice u Bakuu vade vizu za Italiju

Gorak ukus godišnjice (VIDEO)