0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mladenović: Propašću ako ostanem u Zvezdi

Objavljeno: 05.10.13 u 21:24
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U vreme dok je Robert Prosinečki bio trener Filip Mladenović došao je u Crvenu zvezdu. Prolećnu polusezonu odigrao je dobro, ali je potom usledio Robijev odlazak, a igra Mladenovića je od tog trenutka  postepeno postala sve bleđa, da bi sve češće bio na klupi, a sve manje na terenu.

Takva situacija navela je ovog Čačanina da ‘presavije tabak’ i podnese zahtev za raskid ugovora sa crveno – belima.

„Odluku sam doneo i samo je moja. Možda je dobra, možda pogrešna, ali je neću promeniti. Jednostavno, ne želim da propadnem kao fudbaler“ rekao je Mladenović

Mladi Čačanin tvrdi da mu najviše od svega smeta što igrački stagnira, jer još od sredine avgusta ne dobija pravu priliku, ali bitna stavka je i novac jer Zvezda duguje Mladenoviću šestocifrenu sumu u evrima.

„Pre godinu dana sam bio „A“ reprezentativac, a sada me nema ni na klupi u Zvezdi. Uz to, klub mi je dužan novac koji sam zaradio, a verujte, ne radi se o malom iznosu, pogotovo za naše uslove. Zbog svega toga sam odlučio da odmah presečem i da završimo celu ovu agoniju.“ kaže Filip.

On ne krije da je imao razgovore sa rukovodećim ljudima u klubu.

„Ma, razgovarao sam sa svima, od Džajića, preko Kokeze, do Čovića i Stojadinovića. Skrenuo sam im pažnju na moju situaciju i nagovestio šta nameravam. Međutim, ni posle svih tih silnih razgovora ništa se nije promenilo, što mi je samo pomoglo da lakše prelomim“ kaže Mladenović.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter