0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević o novim ‘časovima ljubavi’ i sjajnom startu u ABA ligi (VIDEO)

Objavljeno: 09.10.13 u 20:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Partizana Duško Vujošević izjavio je nakon pobede nad Mega Vizurom da je zadovoljan startom u ABA ligi.

“U principu zadovoljan sam startom ABA lige, pa i ovom utakmicom. Naravno, početak je sezone i ima oscilacija zbog različitog kvaliteta igrača i nedovoljne uigranosti, možda i težine treninga koji nisu dozirani baš u odnosu na predstojeću utakmicu, već sve što nas čeka“, istakao je Vujošević koji se potom osvrnuo na situaciju iz 34. minuta kada je poslao u svlačionicu mladog centra Đoka Šalića.

“Vodeći ekipu gledam da dobiju priliku svi, pa čak i po cenu pada rezultata, pa nekima to nije jasno pa koriste na pogrešan način“, objasnio je Vujošević.

On je takođe pohvalio svog protivnika, ekipu Mega Vizure.

“Mega Vizura je mlada ekipa koja prvi put igra u ovom takmičenju, imaju potencijal, tu sui dvojica igrača iz reprezentacije. Meni su se najviše svideli Radović i Dangubić, ali i oni imaju potencijal da odigraju bolje nego što su to uradili u pojedinim momentima. Ipak se vidi da igrači koji su bili celo leto sa reprezentacijom nemaju potrebnu svežinu. Sa jedne strane su napredovali, ali i dobili osećaj da treba da čašćavaju gledaoce i trenere prisustvom. To nije dobro, oni moraju da imaju najviše energije, ubeđen sam da će to i biti. Ovog momenta se kod njih oseća leto ispunjeno radom, sa vrlo malo odmora“, rekao je trener Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On se po običaju za kraj zahvalio i navijačima crno-belih i njihovim “časovima ljubavi“.

“Hvala publici na poseti u ovolikom broju. Mi smo navikli na njihovo ovakvo interesovanje i želju, a ja dugo govorim da su to časovi ljubavi. Meni je lično impresivno da kada su bili svi zajedno bez obzira na grupe i zajedno borili tim. Okrećemo se sledećim utakmicama, nemamo puno vremena za pripreme. Krka je naš sledeći protivnik. Nadam se da ćemo i na gostovanju pokazati da imamo pravi karakter“, zaključio je Duško Vujošević.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter