0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Tumba: Možda jednog dana…

Objavljeno: 08.10.13 u 21:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bivši trofejni trener fudbalera Partizana, kasnije sportski direktor crno-belih Ljubiša Tumbaković, demantovao je mogućnost da se u dogledno vreme vrati u klub iz Humske, prenosi Tanjug.

Beogradski mediji prenose da se Tumbaković susreo sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem, ali da tom prilikom nije bilo bilo govora o njegovom navodnom kooptiranju u Upravni odbor kluba.

Pojedini mediji spekulisali su da bi Tumbaković mogao da preuzme upražnjeno mesto potpredsednika Partizana nakon odlaska Branka Ružića sa te funkcije.

„Ne znam odakle dolaze te priče. Vratio sam se pre mesec dana iz Kine i u ponedeljak došao na stadion da se vidim sa ljudima, pozdravim i ispričam. Partizan je uvek moj klub, gde god da se nalazim i normalno je da dođem u Humsku. Video sam se sa Đurićem, međutim, priče o povratku nije bilo“, kazao je Tumbaković.

On, navodno, ipak nije odbacio mogućnost da se u redove šampiona Srbije vrati „jednog dana“.

„O tom, potom, biće vremena za priču. Možda jednog dana, kada bude postojala realna osnova za tako nešto“, poručio je trofejni stručnjak.

Tumbaković je u aprilu napustio funkciju sportskog direktora Partizana i preuzeo kineskog prvoligaša Vuhan, u kojem je u avgustu dobio otkaz zbog slabih rezultata.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter