0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Tumba se vraća u Humsku?

Objavljeno: 08.10.13 u 16:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Bez obzira na to što se sa upravom kluba nije rastao u baš prijateljskoj atmosferi Ljubiša Tumbaković bi mogao da se vrati u Partizan i to na potpredsedničko mesto sa jasnom ambicijom da jednog dana na čelu kluba nasledi Dragana Đurića.

Naime, kako saznaje „Mocart sport“ popularni Tumba koji se zbog nezadovoljavajućih rezultata nije dugo zadržao u kineskom Vuhanu u koji je otišao sa mesta sportskog direktora Partizana, mogao bi da popuni upražnjeno potpredsedničko mesto nastalo nakon odlaska Branka Ružića.

Prilikom aprilskog odlaska iz kluba Tumbaković se sukobio sa potpredsednikom Miletom Jovičićem, ali ne i sa Draganom Đurićem koji je spreman da ga vrati u upravu i baš njemu ponudu da ga nasledi pošto mu je sve jasnije da bi uskoro mogao da ostane bez podrške većine članova Upravnog odbora. Dodatni plus Tumbakoviću je i podrška koju ima od strne sive eminencije kluba i nekadašnjeg generalnog sekretara Žarka Zečevića.

Međutim, u izjavi za Telegraf Tumbaković je odlučno demantovao da uopšte postoji šansa da se vrati.

„Nije istina da se vraćam u Partizan, ne znam uopšte odakle ta informacija. Po povratku iz Kine bio sam u klubu i popio kafu sa ljudima koji su se tu zatekli, to je sve. O povratku i ne može da se odlučuje tek tako, to se donosi na nivou kluba. U ovom trenutku to mi nije u planu “ – objasnio je bivši trener i sportski direktor crno-belih.

hotsport.rs/mozzartsport.com/telegraf.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter