0
Fudbal

FOTO: Screenshot Twitter

Modrić veruje u pobedu nad Belgijom

Objavljeno: 07.10.13 u 20:35

luka modric

Organizator igre hrvatske fudbalske reprezentacije Luka Modrićveruje da njegova ekipa ima kvalitet da savlada selekciju Belgije u direktom okršaju za prvo mesto u grupi A kvalifikacija za SP 2014.

Hrvatima je za prvo mesto u grupi potrebno da Belgija izgubi i u petak na Maksimiru, ali i četiri dana kasnije od Velsa kao domaćin.

“Verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i pobediti, da malo opet vratimo veru u sebe i podršku navijača, jer s dobrim rezultatom možemo podići euforiju“, objasnio je Modrić koji je potom pohvalio svog saigrača Marija Mandžukića.

“Pa šta reći za Mandžu? Prošle sezone bio je jedan od glavnih igrača Bajerna i jedan je od najzaslužnijih za tri osvojena trofeja. Ove je startovao fenomenalno i ništa manje od njega nisam očekivao, jer ga znam dosta dugo i znam kakve predispozicije i kvalitet ima“, rekao je Luka Modrić za hrvatske medije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter