0
Domaći fudbal

I Kruševljani ogorčeni na suđenje u JSL!

Objavljeno: 07.10.13 u 23:21

sp-napredak-logo

Fudbalski klub Napredak putem zvaničnog saopštenja zatražio je trajnu suspenziju sa svojih mečeva za sudiju Milenka Vukadinovića.

Kruševljani odavno pamte greške Vukadinovića na njihovu štetu, a kap koja je prelila čašu dogodila se na poslednjem susretu u remiju sa Novim Pazarom.

Saopštenje kruševačkog Napretka prenosimo u celini.

“Fudbaslki klub Napredak smatra da fudbalski sudija Vukadinović Milenko nije obavio dužnost koja mu je poverena i na utakmici u Novom Pazaru donosio je odluke koje su bile na štetu našeg kluba. Imao je neujednačen kiterijum, nije nam, po našem mišljenju, dosudio kazneni udarac u 15. minutu utakmice, igru je previše seckao i ‘navodio’ za domaći tim.

Imenovani je isto postupio i u prvenstvu Prve lige Srbije na utakmici 28.kola odigranoj dana 04.05.2013. u Kraljevu na utakmici sa FK Sloga. Tog trenutka smo mislili da to nije bilo sa namerama, nismo uložili prigovor, ali iste postupke je ponovio u Novom Pazaru i smatramo da su namere bile očigledne jer su se ponovile u istoj režiji.

Stoga zahtevamo da fudbalski sudija Vukadinović Milenko više nikada ne obavlja dužnost na utakmicama našeg tima i tražimo njegovo trajno izuzeće, kaže se u saopštenju Fudbalskog kluba Napredak, koje je danas poslato Zajednici klubova Jelen super lige“, stoji u saopštenju.
hotspor.rs
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter