0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Hvala navijačima na iskazanoj ljubavi (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.13 u 20:20
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević bio je izuzetno zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvih 18 minuta meča protiv Igokee, ali je takođe dodao da su oscilacije koje su se desile u nastavku duela savim normalne za ovaj period. Pored toga iskusni stručnjak je iskoristio priliku da se zahvali publici koja je žljne dobre košarke gotovo popunila Pionir do poslednjeg mesta.

“Nije jednostavno igrati prvu utakmicu sa trojicom novih igrača u odnosu na sve utakmice u pripremama. Reprezentativci Gagić, Bogdanović i Lovernj su prvi put u sastavu, to koliko doprinosi kvalitetu, uspostavlja i novu hemiju. Zato se i igraju pripreme, da svako shvati koja mu je uloga i prihvati je. U tom smislu su u prednosti ekipe kao Igokea koje imaju ceo pripremni period zajedno. Hvala publici što je došla u ovakvom broju. Mislim da je u prvih 18 minuta, kada smo primili 17 poena, bilo stvarno odlične odbrane, lepih poteza, svega što košarku čini primamljivom i atraktivnom za publiku, bilo je toga za uživanje. U drugom poluvremenu oscilacije koje su posledica stepena neuigranosti i neiskustvo određenih igrača, Borisa na pleju, Šaliću su ovo takođe prvi minuti. Nedostaje i Milutinov koji bi trebalo da se priključi za utakmicu sa Krkom. U momentima kada je Partizan pokazao dobre strane, ova ekipa je pokazala da nema mnogo limita, ako se dobrim radom na treningu i organizacijom kluba razvije na potreban nivo. Hvala publici na iskazanoj ljubavi prema ekipi. Nećemo im ostati dužni” – po završetku meča u Pioniru rekao je trener crno-belih Duško Vujošević.

Iako Vujošević tvrdi da bi Igokea trebalo da bude uigraniji tim trener tima iz Republike Srpke Dragan Bajić kaže da to nije slučaj.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter