0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Miha: Ako ode Karadžić idem i ja (VIDEO)

Objavljeno: 06.10.13 u 12:48
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je danas da će u decembru napustiti klupu nacionalnog tima ukoliko se predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić povuče sa te funkcije, prenosi Tanjug.

„Ne zavisi toliko od mene, ali ako Karadžić ostane ja sam spreman za razgovor. U suprotnom idem, ko god da dođe. Zoran Laković i Karadžić su ljudi u koje imam poverenje“, rekao je Mihajlović na konferenciji za medije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Karadžić je najavio povlačenje sa mesta predsednika FSS, i to po okončanju jesenjeg dela Superlige.

Mihajlović je na klupu orlova seo 24. aprila 2012 i na 16 utakmica ostvario učinak od pet pobeda, tri remija i osam poraza. On je obavio radikalnu smenu generacija, formirao mlad i perspektivan tim, ali doživeo je neuspeh u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu gde je Srbija u grupi A završila iza selekcije Belgije i Hrvatske.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter