0
Domaći fudbal

Rašović: Pobedom da se odužimo navijačima za poraz u Novom Sadu (VIDEO)

Objavljeno: 04.10.13 u 13:57

rasovic

Trener fudbalera Partizana Vuk Rašović poručio je danas da želi pobedu nad Javorom u slavljeničkoj atmosferi crno-belog kluba koji obeležava 68 godina postojanja.

„Želim da se ekipa uklopi u slavljeničku atmosferu i da se pobedom odužimo navijačima koji će doći u velikom broju. Želimo da odigramo dobru utakmicu i da ispravimo greške iz Novog Sada“ – rekao je Rašović.

Strateg crno-belih istakao je da se Đemba Đemba oporavio i da ozbiljno konkuriše za mesto u timu, a izostaće Saša Ilić zbog virusne infekcije. Rašović je ocenio da je Ilić od neprocenjivog značaja za tim, a sutrašnja utakmica sa Javorom je putokaz „da vidimo da li ekipa može da izrodi novog vođu za budućnost“.

Trener Partizana je ocenio da je Javor dobra takmičarska ekipa koja je pobedom nad Crvenom zvezdom pokazala da ima dobar tim.

„Znamo kako igra Javor i moraćemo da vodimo računa o njihovim kontranapadima. Dosta se razlikuju u gostima – kod kuće su mnogo opasniji“ – kazao je mladi stručnjak.

Za Nikolu Ninkovića je rekao da je dosta radio i da je u konkurenciji za tim.

„Videćemo sutra da li je u stratnoj postavi“ – ostao je zagonetan šef struke Partizana.

Osvrnuo se Rašović i na predstojeću utakmicu Čukarički – Crvena zvezda.

„Zavisimo i od ostalih rezultata Crvene zvezde, ali fokus mi je na tome da naš tim odradi posao kako treba. Svaki rezultat na Banovom brdu odgovaraće Partizanu“ – rekao je trener crno-belih.

Utakmica 8. kola Superlige između Partizana i Javora igra se sutra od 19 časova u Humskoj, uz besplatan ulaz.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter