0
ATP

Novak: Skoro perfektan meč

Objavljeno: 04.10.13 u 16:57

novak-djokovic-kzs-ruka

Nakon ubedljivog trijumfa protiv Sema Kverija u četvrtfinalu ATP turnira u Pekingu Novak Đoković je izneo utiske o tom, ali i o narednom meču na svom omiljenom turniru.

„Osvajanje lakih poena posle servisa je potrebna pa čak i neophodno u ovakvim mečevima. Ja sam večeras odlično servirao, a sa druge strane pokušavao sam da čitam njegove (Kverijeve) početne udarce i da ga terema da uvek igra udarac više. Kada sve saberem mislim da sam odigrao skoro perfektno. Dobro sam kombinovao svoje servis gemove sa gemovima kada je moj protivnik počinjao poen“ – rekao je Novak posle meča sa Kverijem.

Srpski teniser je do sada igrao 17 mečeva na turniru u Pekingu i svih 17 je reio u svoju korist.Međutim, čak i da ostane neporažen i ove godine, a Rafael Nadal dođe do finala Španac će preuzeti teniski tron. Međutim, sve o čemu Novak trenutno razmišlja je polufinale sa Rišarom Gaskeom kojem je u četvrtfinalu Mastersa u Mntrealu dao samo tri gema.

„Rišar je uvek bio jedan od najtalentovanijih igrača u našoj generaciji. Mislim da u spolednje dve godine igra svoj tenis života. Očekuje nas težak i neizvestan meč, to se ne dovodi u pitanje. Moram da budem agresivan odnosno tačno znam kako bi trebalo da igram protiv njega i nadam se da će da upali“ – iskren je bio Đoković.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter