7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Čović nudi Partizanu da igra na Marakani

Objavljeno: 04.10.13 u 08:45
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U priču oko eventualnog oduzimanja stadiona Partizana srpskom šampionu od strane Ministarstava odbrane koje je odlukom Višeg suda u Beogradu proglašeno za vlasnika ovog objekta uključio se i jedan od potpredsednika Crvene zvezde Nebojša Čović sa velikodušnom ponudom.

„Crvena zvezda je narodski klub, ali bismo našim komšijama, najvećem rivalu Partizanu, pomogli u nevolji. U slučaju da ostanu bez stadiona, mi bismo im dozvolili da igraju neku utakmicu na Marakani“ – rekao je Čović u razgovoru za list Alo.

Za razliku od Partizana koji ima probleme u vezi sa vlasničkim odnosima Čović je potvrdio da Crvena zvezda nema sličnih nedaća pošto je apsolutni vlasnik stadiona na kojem igra utakmice, ali i pratećih objekata, dok je vlasništvo oko stadiona u rukama države Srbije.

Svakako bi trebalo podsetiti da bi u slučaju da se desi ovo o čemu Nebojša Čović priča, u šta je teško poverovati, to ustvari bilo samo vraćanje usluge pošto je i Crvena zvezda svojevremeno (dok nije izgrađena Marakana) kao domaćin svoje mečeve igrala na stadionu Jugoslovenske narodne armije.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

7 Komentara

  1. Ne kapiram vas, da li ste maloumni ili ? Ako dodje do toga sto ne bi igrali na MARAKANI zajedno?
    Inter i Milan, veciti rivali i igraju zajedno na istom stadionu. U cemu bi bila razlika? Grobari vi se bunite, zbog cega? Necete moci da napunite stadion? Ovde samo Delije treba da se bune, jer MARAKANA je Zvezdin stadion od samog gradjenja. Tako da ako dodje do dogovora da igraju zajedno i dele stadion, Grobari budite zahvalni. Inace ce te igrati ko BSK Borca na livadi sa kravama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najrealnije je da idete u Grand show, jer vam je jedino to pevanje ostalo konkurentno… Možda vam Ćoki sredi tezgu, u nekom od omiljnih trening kampova vaše ekipe (čitaj splavova)… A što se tiče slavljeničkog pevanja, dobro znaš ko peva na kraju, a ko na početku svake sezone! 😉

    0
    0
    Odgovori
  3. Može Ćoki da se napuši malo. Slina provocira na rođendan kluba. To dovoljno govori kolika je sportska nula, kao i kolika je nula od čoveka… Možda je to i ponudio jer je skontao da bi jedino tako neki klub sa te rupe zvane stadion mogao da uzme titulu…

    0
    0
    Odgovori
    • Alo Realni, kralju, pevaces ti svom Partizanu „Marakana dal je puna il smo samo mi“ hahahahaha 😀 😀 😀 Nece vam to pasti tesko posto ste vec navikli da kopirate nase pesme 😀

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter