0
Odbojka

FOTO: www.ossrb.org

Wiener Stadtische Super liga osmu godinu za redom (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.13 u 17:46
FOTO: www.ossrb.org
FOTO: www.ossrb.org

U sedištu Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, u Beogradu, danas je na konferenciji za novinare potpisan Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga.

Tom prilikom je najavljen i meč premijernog Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica Crvena zvezda – Partizan Vizura, koji će se odigrati sutra (četvrtak, 03. oktobar) od 18,00 časova u dvorani Šumice u Beogradu, uz direktan prenos na RTS.

Odbojkaška liga Srbije će se osmu godinu uzastopno zvati Wiener Stadtische Super liga.

Ugovor o nastavku saradnje između Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Odbojkaškog saveza Srbije i Udruženja odbojkaških klubova prvih liga potpisali su Svetlana Smiljanić, član Izvršnog odbora Kompanije Wiener Stadtische osiguranje, Aleksandar Boričić, predsednik OSS i Goran Ćato, predsednik predsedništva UOKPL.

Na konferenciji za novinare su najavljene utakmice I Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica i III Super Kupa Srbije u konkurenciji odbojkaša. U konkurenciji odbojkašica, prvi put u istoriji odigraće se utakmica Super Kupa, a igraće Crvena zvezda – Partizan Vizura. U konkurenciji odbojkaša igraće Crvena zvezda – Radnički iz Kragujevca, a meč će se odigrati u četvrtak, 17. Oktobra od 18,00 časova, uz direktan prenos na RTS.

hotsport.rs/ossrb.org

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter