0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Proleće je naše doba

Objavljeno: 02.10.13 u 09:25
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Na sinoćnjem prestavljanju tima za predstojeću sezonu okupljenim navijačima , koji su dobro popunili Pionir, i predstavnicima medija obratili su se trener Partizana Duško Vujošević i kapiten tima Dragan Milosavljević.

„Zbog lošeg vremena smo se prebaciliu Pionir, međutim i ovo je naš dom. Posle ove jeseni doći će sunce, proleće i lepo vreme, to je naše doba. Sačekaćemo to sunce“ – izjavio je Vujošević.

Tradicionalna praksa i spektakl na tribinama otvorenog terena na Kalemegdanu zamenjeni su Pionirom zbog kišovitog i hladnog vremena poslednjih nekoliko dana u Beogradu.

Odlaskom Vladimira Lučića u špansku Valensiju uloga kapitena pripala je jednom od najiskusnijih u ovom mladom timu crno-belih, Draganu Milosavljeviću.

„Hvala na velikoj podršci večeras, nadam se da ćete imati strpljenja za našu mladu ekipu. Pokušaćemo da ponovimo uspehe iz prošle sezone i budemo još bolji“ –  rekao je Milosavljević.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter