0
Košarka

Crno – belo veče u Pioniru! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 01.10.13 u 22:08
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

U sjajnoj atmosferi pred oko 4000 navijača u beogradskom Pioniru, Partizan je predstavio ekipu za predstojeću sezonu. Novu poteru za trofejima crno – beli započeće 5. oktobra duelom sa Igokeom.

U nastupajućoj sezoni, ekipa pod ‘dirigentskom palicom’ Duška Vujoševića braniće trofeje u ABA ligi, kao i domaćoj Superligi, a pokušaće da i u najjačem evropskom takmičenju napravi korak dalje i izbori plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Predstavljanje nije moglo da prođe bez najvernijih navijača, tako da se veliki broj navijača okupio u Pioniru tokom zvanične promocije ekipe, a kako se i očekivalo, najveće ovacije pripale su dugogodišnjem strategu ‘Parnog valjka’ Dušku Vujoševiću.

Osim iskusnog trenera, pred Grobare su izašli i sledeći igrači: Vesterman, Dalo, Bogdanović, Milosavljević, Kinsi, Andrić, Lovernj, Bezbradica, Gagić, Musli, Milutinov, Šalić. Nedostaje Davis Bertans, koji se i dalje oporavlja od povrede ligamenata kolena, a čiji se povratak očekuje do Nove godine.

Na postolju među igračima i stručnim ptabom našlo se i mesta za legendarnog navijača crno – belih Mišu Tumbasa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter