0
Domaći fudbal

Spartak promovisao Kanatlarovskog (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.13 u 16:47

kanatlarovski-spartak-promocija

Novi šef struke FK Spartak, Dragan Kanatlarovski promovisan je danas u Gradskoj kući u Subotici uz prisustvo Nemanje Simovića, člana gradskog veća zadužen za sport Subotice i Damira Džimovića izvršnog direktora kluba. Uz Kanatlarovskog klub je ovom prilikom promovisao i novog člana stručnog štaba, Vidaka Bratića dugogodišnjeg igrača Spartaka.

„Zadovoljan sam mojim dolaskom u Spartak. Radi se o ozbiljnom klubu koji ma velike ambicije. Ima dosta dobrih igrača i sigurno da ne zaslužzuje poziciju na tabeli u kojoj se trenutno nalazi. Moja vizija i moja fudbalska ideja i vizija poklopila se idejama predsednika kluba i sportskog direktora tako da smo se brzo dogovorili. Moje trenersko i igračko isusktvo mi daje garanciju da možemo da napravimo nešto, da popravimo ono što do sada nije funkcionisalo. Svi zajedno sa kompletnim stručnim štabom učinićemo sve da Spartak igra bolje, ofanzivnije po ukusu svilj ljubitelja fudbala u Subotici. Mom kolegi dosadašnjem trenu Kurćubiću želim puno sreće u daljoj karijeri. Radi se dobrom treneru i radniku, ali naš posao je takav, promene su česte“ – istako je Kanatlarovski u svom uvodnom izlaganju.

Novi šef struke pratio je Spartak i donekle je upoznat sa igračima koji su u klubu.

„Igrom slučaja pratio sam Spartak na pripremama na Zlatiboru. Tamo sam bio sa svojim prijateljima zbog nekih igrača i drugih klubova pa sam i jednu utakmicu Spartaka ispratio. Imao sam mogućnost pa sam preko dvd snimaka do sada već odgledao četiri utakmice. Konsultovaosam se i sa Kurćubićem i napravili smo duboku analizu igračkog kadra. Priključen je i Vidak Bratić koji je do skoro igrao sa ovim momcima i bio im lider. Takav čovek nam treba u stručnom štabu i njegova pomoć će biti od velike važnosti. Moramo izvući pouke iz prošlosti gde smo lako primali golove i da taj segment pojačamo i da očekujemo bolje rezultate. Očekuje nas važna utakmica u subotu i svaka sledeće će biti jako bitna za nas.“

Vidak Bratić zadovoljan je što će ponovo biti u Subotici.

„Drago mi je što sam se vratio u Suboticu, mogu reći slobodno svojoj kući. Veliko mi je zadovoljstvo što ću raditi uz takvog stručnjaka kao što je Dragan Kanatlarovski. Došao sam da pomognem ekipi svojim drugovima, prijateljima da napravimo nešto što smo uspeli pre četiri godine. Dobro znam ove momke i mislim da imamo kvalitet. Bili smo i u goroj situaciji pa smo se izvukli i u seriji pobeđivali.“

Po rečima Damira Džimovića stručni štab ostaje isti samo se dodajenovi šef struke i Vidak Bratić na radost svilj iskrenih ljubitelja Spartaka u Subotici. Džimović se na kraju zahvalio Petru Kurćubiću na pečatu koji je ostavio u klubu i poželeo mu svu sreću u daljem radu.

hotsport.rs/fkspatrtakzlatiborvoda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter