0
Evrokupovi

Šampion Evrope neumoljiv u Mančesteru (VIDEO)

Objavljeno: 02.10.13 u 23:40

Miler

Očekivala se žestoka bitka u derbiju večeri koji se igrao na Itihadu u Mančesteru gde su se sastali domaći Siti i aktuelni šampion Evrope Bajern iz Minhena. Na kraju Bajern je potpuno nadigrao domaćina i slavio rezultatom 3:1.

Sjajnim golom Franka Riberija u 7. minutu Bajern je došao do vođstva na ovom meču. Do drugog gola čekalo se do 56. minuta kada je Tomas Miler iskoristio nepažnju domaćih, izašao sam ispred Harta i savladao ga. Samo četiri minuta kasnije novu grešku „građana“ koristi Arjen Roben i povećava na 3:0. Poraz Sitija ublažio je Alvaro Negredo u 79. minutu.

Obe ekipe su mogle da postignu još neki gol, ali su Šaćiri sa jedne i Silva sa druge strane pogodili okvir gola. Pred kraj meča, u 86. minutu Bajern je ostao sa igračem manje pošto je Džerom Boateng dobio crven karton. Za domaći tim svih 90 minuta odigrao je srpski fudbaler Matija Nastasić.

Ranije danas odigran je i drugi meč D grupe u kojem je CSKA slavio protiv Viktorije Plzen sa 3:2.

Bajern je posle 2. kola prvi u grupi D sa 6 bodova. Siti i CSKA imaju po 3, a poslednjeplasirana Viktorija nema nijedan bod.

D grupa
CSKA Moskva – Plzen 3:2 (2:1)
(Tošić 19, Honda 29, Režnik 78(ag) – Rajtoral 4, Bakoš 90+1)
Mančester Siti – Bajern 1:3 (0:1)
(Negredo 79 – Riberi 7, Miler 56, Roben 60)

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter