0
Ostali sportovi

FOTO:STARSPORT

Bekrić: Cilj je medalja u Riju, sve ostalo su usputne stanice

Objavljeno: 02.10.13 u 16:56
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski atletičar Emir Bekrić izjavio je da mu je cilj jedna od medalja na Olimpijskim igrama 2016. godine u Rio de Žaneiru.

“To jeste moj glavni cilj, a sve do Rija su usputne stanice. Ako sve bude po planu, ne vidim razlog zašto ne bi bilo i medalje” – rekao je za agenciju Tanjug Bekrić u Kruševcu uoči tribine koju je organizovao Alfa univerzitet.

„Pripreme za sada teku odlično“ – kaže osvajač bronze na Svetskom prvenstvu u Moskvi, i dodaje da ga pre Rija čeka prvenstvo Evrope u Cirihu 2014. i jaka konkurencija.

“S obzirom da se radi o jakoj konkurenciji, to je ono što me gura napred” – ističe Bekrić.

Govoreći o trci koja ga je proslavila, najbržzi Evropljanijn na 400 metara s preponama navodi da je „to nešto što će pamtiti celog života, ne samo zbog medalje, već zbog same trke“.

„Čast mi je što sam trčao sa takvim veličinama“ – rekao je Bekrić i dodao da je „srce pred početak trke poslao svima, celoj naciji“.

“Znao sam da sam zaintrigirao javnost ulaskom u finale i na taj način sam znao da nisam sam i to mi je dodatno davalo snagu. Želeo sam tako da pozdravim sve ljude” – rekao je Bekrić istakavši da mu se posle uspeha u Moskvi nije promenio život, već ciljevi.

Svojim najvećim uspehom smatra to što ima sve više zainteresovanih za atletiku i to što se stanje u srpskoj atletici poboljšalo.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter