0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nikolić: Moramo izvući više od maksimuma (VIDEO)

Objavljeno: 28.09.13 u 14:53
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Trener Vojvodine Marko Nikolić izjavio je pred derbi 7. kola Jelen Superlige u kome njegova ekipa dočekuje Partizan da njegovi puleni moraju da izvuku i više od maksimuma ukoliko žele pobedu.

„U goste nam dolazi šestostruki uzastopni prvak Srbije, samim tim njihove rezultatske reference ukazuju na to da kao nikad do sada moramo iz sebe izvući i više od maksimuma, odigramo jako dobru utakmicu, svih 90 minuta, bez praznog hoda”, rekao je Nikolić.

Nema nepoznanica kada su u pitanju Vojvodina i Partizan.

“Odlično se poznajemo, nema tu nekih velikih tajni. Očekujem i da naša publika stvori pravi domaćinski ambijent, da nose ovaj tim, jer nam je njihova podrška jako potrebna. Siguran sam da će kao i u svakoj utakmici o pobedniku odlučiti detalji“, ocenio je Nikolić.

Strateg „lala“ očekuje tešku i neizvesnu utakmicu do samog kraja.

„Zaljuljali su se malo početkom sezone igrama u Evropi, ali kao i svaki veliki klub brzo su prebrodili probleme i stvari doveli na svoje mesto. Sa druge strane mi smo tim koji jako teško gubi utakmice, ali još nismo pronašli formulu da lako pobeđujemo. Kada sve rečeno uzmemo u obzir, njihove i naše kvalitete i mane, očekujem tešku i neizvesnu utakmicu“, zaključio je Nikolić.

Utakmica između Vojvodine i Partizana igra se u nedelju, 29. septembra od 17 sati na stadionu Karađorđe.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter