0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Marjanović i Mitrović: Zvezdina grupa je najteža

Objavljeno: 27.09.13 u 18:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde predstavili su se Evropi u okviru ‘Evroliga medija dana’. Crveno – beli su svoje predstavljanje imali u največoj dvorani u Srbiji Kombank Areni gde će odigrati berem deo svojih evroligapkih utkamica.

Gorostas crveno – belih Boban Marjanović bio je umeren u očekivanjima uz konstataciju da su crveno – beli u natežoj grupi.

„Trenirali smo jako, imali sve pobede na pripremama ali to sada morao da potvrdimo. Mislim da imamo najtežu grupu gde ni jedan protivnik nije lak. Ne bih da se ponavljam ali mi ćemo ići korak po korak od utakmice do utakmice. Važna je atmosfera, ali mi funkcionisemo kao porodica i nadam se da ce tako biti i ubuduće“ rekao je Bobi.

Njegov saigrač i mlada nada Crvene zvezde i srpske košarke Luka Mitrović ne može da sakrije uzbuđenje zbog nastupa u najjačoj košarkaškoj ligi na starom kontinentu.

„Navijači imaju velika očekivnja, a sa ovom ekipom ta očekivanja su i opravdana. Za nas igrače Evroliga predstavlja veliku stvar ali činjenica je da imamo najaču grupu“ rekao je Mitrović

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter