0
Košarka

Zvezda se predstavila Evroligi

Objavljeno: 27.09.13 u 14:03

52455fd31c32b20130927_114318_headline

U Kombank Areni održan je Evroligin Medija dan za ekipu Crvene zvezde. U opuštenoj atmosferi košarkaši u crveno-belim dresovima pozirali su fotografima. Igrači su se najbolje snalazili sa fotografijama „u akciji“, sa loptom u ruci i košem ispred sebe.

Novinari Sport Kluba, televizije koja ima oficijalna prava na prenos utakmica Evrolige za teritoriju Srbije, intervjuisali su igrače i stručni štab Zvezde. Postavljana su mnogobrojna pitanja, od onih isključivo sportskih, do malo privatnijih, koja su se često završavala smehom, kako novinara tako i igrača.

U kratkim pauzama između brojnih obaveza igrači su se veoma dobro zabavljali, pa je tako Simonović nudio simbolične opklade ukoliko promaši šut sa preko pola terena. Najnovije pojačanje crveno-belih, Ivan Radenović, pokazao je da period prilagođavanja neće dugo trajati, s obzirom da je konstantno komunicirao sa svim saigračima.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter