0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana jedva čekaju da počne sezona (VIDEO)

Objavljeno: 26.09.13 u 15:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pored trenera Partizana Duška Vujoševića u okviru Evroliginog dana medija sa predstavnicima „sedme sile“ razgovarali su i prvotimci crno-belih Dejan Musli, Bogdan Bogdanović i Đorđe Gagić.

Centar Dejan Musli istakao je da ekipa naredne sezone ponovo želi trijumf u Jadranskoj ligi, ali i da se plasira u Top 16 Evrolige.

„Nismo imali pozitivan skor na turneji u Španiji, ali smo imali ozbiljne protivnike i mislim da je bio uspešna pripremni period. Cilj nam je osvajanje Jadranske lige i Top 16 Evrolige. Prva dva kola igramo pred domaćom publikom i nadam se velikoj podršci sa tribina. Odlaskom Lučića smo oslabljeni, ali za ekipu mnogo znači dolazak tako iskusnog i kvalitetnog igrača kakav je Kinsi“ – poručio je Musli.

Srpski reprezentativac Đorđe Gagić priznao je da je malo umoran posle šampionata u Sloveniji.

„Postoji mala doza umora, ali mi to nije problem i jedva čekam prvu utakmicu. Verujem u ovu ekipu, motiva ima napretek i mislim da ćemo napravitii dobar rezultat“ – poručio je Gagić.

Mladi Bogdan Bogdanović, koji bi posle odlične role u Sloveniji trebalo da bude jedan od lidera crno-belih, istakao je da je jedva čekao da se priključi ekipi.

„Znam da se to od mene očekuje, naporno ću da radim i daću sve od sebe“ – poručio je Bogdanović.

Partizan će naredne sezone igrati u A grupi Evrolige sa Barselonom, moskovskim CSKA, Fenerbahčeom, ukrajinskim Budiveljnikom i francuskim Nanterom.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter