0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović ozbiljno shvata duel protiv Metalca (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.13 u 15:20
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Partizana nakon četiri vezane pobede u prvenstvu sutra od 17 časova na svom stadionu u okviru 1/16 finala Kupa Srbije u odličnoj atmosferi dočekuju Metalac iz Gornjeg Milanovca. Uoči ovog duela trener crno-belih Vuk Rašović je izjavio da duel protiv Milanovčana shvata maksimalno ozbiljno odnosno da taj meč ne vidi kao pripremu za duel protiv Vojvodine.

„Utakmica protiv Metalca, ekipe koja želi da u što skorije vreme postane član Superlige, je priča za sebe, a nikako priprema za meč protiv Vojvodine. U taj duel ćemo ući sa maksimalnim takmičarskim ambicijama i željom da nastavimo seriju trijumfa iz prvenstva“ – rekao je Rašović.

Crno-beli će imati određene kadrovske probleme, ali bez obzira na to Partizan je i dalje apsolutni favorit u tom duelu.

„Ovo je normalan ritam utakmica, nema potrebe za velikim tumbanjem. Izvesno je da zbog povreda neće igrati Đemba-Đemba i Ostojić, Ninković je suspendovan, a videćemo kakva će biti situacija sa Stankovićem. Igraće, samo ako bude 100 odsto spreman, u protivnom menjaće ga Saša Ivković“, poručio je Rašović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter