0
Fudbal

Futsal reprezentacija Srbije bez EP (VIDEO)

Objavljeno: 24.09.13 u 22:29

futsal-srbvpor

Futsal selekcija Srbije poražena je od selekcije Rumunije i u revanš utakmici baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2014. godine u Belgiji rezultatom 2:7 (0:2).

Posle poraza u prvom meču, u Rumuniji (1:2), „orlovi“ su već na početku revanša u Beogradu dozvolili sebi nekoliko grešaka koje su donele prednost rivalu, sigurnost u igri i konačno pobedu.

Na veoma dobru igru rumunskog tima, vešto organizovanu defanzivu, nadovezala se i loša realizacija naše reprezentacija, često i nedostatak sreće. Pogađali su naši reprezentativci nekoliko puta prečku, golman Lancu bio je fantastičan. Istovremeno, gostujući fudbaleri koristili su gotovo svaku ukazanu šansu i zasluženo trijumfovali u baraž dvomeču koji će im omogućiti učešće na sledećem šampionatu Evrope.

Konačan rezultat revanš meča objektivno je previsok i posledica je odluke da se u finišu meča preokret pokuša sa petim igračem u polju što su iskoristili rumunski fudbaleri.

Golove za naš tim su postigli Janjić u 28. i Rajčević u 29. minutu, dok je četiri gola kod Rumuna postigao Matei, a preostala tri Sotarka.


hotsport.rs/fss.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter