0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović ostaje trener Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 23.09.13 u 22:10
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tresla se gora, rodio se miš! Tako u najkraćem po ko zna koji put može da se opiše sednica Upravnog odbora Crvene zvezde koja je večeras održana.

Naime, iako se celu prethodnu nedelju govorilo o sve izvesnijoj smeni trenera Slaviše Stojanovića do nje nije došlo i on će nastaviti sa radom, a novi ispit imaće već u sredu gada crveno – beli u Novom Sadu igraju Kup utakmicu protiv Proletera.

„Nismo ni diskutovali o treneru do večeras. Razumem veliko interesovanje medija, ali Stojanović ima punu podršku. Kokeza je razgovarao danas sa trenerom. Načeli smo temu o rezultatima, ali nismo pričali o smeni. Ja razumem da mediji imaju svoje kandidate, ali on ima podršku“, rekao je Dragan Džajić.

Osim loše igre i poraza u nedelju u centru pažnje je bio i ‘incident’ koji se dogodio nakon meča kada su navijači poskidali dresove igračima.

„Navijači su doneli večeras dresove.  Izgleda da su i sami shvatili da to nije u redu“, dodao je Džajić, a nadovezao se Sportski direktor Zoran Stojadinović:

„Igrače boli više gubitak bodova, nego ovo što se dogodilo sa navijačima.“

Predsednik kluba potvrdio je da postoje razmimoilaženja u samoj Upravi crveno – belih.

„Bilo je razgovora i o tome. Imali smo problema, ne smemo da dozvolimo da svi problemi narastu da ne mogu da se reše. Nije vođenje Zvezde samo jedna dobijena ili izgubljena utakmica“, dodao je Džajić.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter