FOTO:STARSPORT
in , ,

Stojanović ostaje trener Zvezde (VIDEO)

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tresla se gora, rodio se miš! Tako u najkraćem po ko zna koji put može da se opiše sednica Upravnog odbora Crvene zvezde koja je večeras održana.

Naime, iako se celu prethodnu nedelju govorilo o sve izvesnijoj smeni trenera Slaviše Stojanovića do nje nije došlo i on će nastaviti sa radom, a novi ispit imaće već u sredu gada crveno – beli u Novom Sadu igraju Kup utakmicu protiv Proletera.

„Nismo ni diskutovali o treneru do večeras. Razumem veliko interesovanje medija, ali Stojanović ima punu podršku. Kokeza je razgovarao danas sa trenerom. Načeli smo temu o rezultatima, ali nismo pričali o smeni. Ja razumem da mediji imaju svoje kandidate, ali on ima podršku“, rekao je Dragan Džajić.

Osim loše igre i poraza u nedelju u centru pažnje je bio i ‘incident’ koji se dogodio nakon meča kada su navijači poskidali dresove igračima.

„Navijači su doneli večeras dresove.  Izgleda da su i sami shvatili da to nije u redu“, dodao je Džajić, a nadovezao se Sportski direktor Zoran Stojadinović:

„Igrače boli više gubitak bodova, nego ovo što se dogodilo sa navijačima.“

Predsednik kluba potvrdio je da postoje razmimoilaženja u samoj Upravi crveno – belih.

„Bilo je razgovora i o tome. Imali smo problema, ne smemo da dozvolimo da svi problemi narastu da ne mogu da se reše. Nije vođenje Zvezde samo jedna dobijena ili izgubljena utakmica“, dodao je Džajić.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Obradović: Moramo još da napredujemo

Kinsijevih 25 poena u porazu Partizana