0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

FSS: Sve utakmice Kupa 25. septembra

Objavljeno: 23.09.13 u 21:23
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Fudbalski savez Srbije potvrdio je danas da će sve utakmice šesnaestine finala nacionalnog kupa biti odigrane u sredu, 25. septembra.

Na osnovu procena komesara za bezbednost FSS i nadležnih organa novosadske policije, iz razloga bezbednosti je odlučeno da meč između Proletera i Crvene zvezde bude odigran od 15 sati u Novom Sadu na stadionu Karađorđe, a ne na stadionu Proletera.

U ostalim utakmicama od 16 sati sastaju se Borac Čačak – Rad, Trstenik – Novi Pazar, Radnički Kragujevac – Banat, Partizan Bumbarevo Brdo – Spartak, Radnički Sremska Mitrovica – Donji Srem, Teleoptik – Sloboda, Sloga Kraljevo – Vojvodina, Mladost Lučani – OFK Beograd, Rakovica – Jagodina, Smederevo – Čukarički, BSK Borča – Jedinstvo Užice i Bežanija – Radnički Niš, od 17 sati Partizan – Metalac, a od 19 sati Napredak – Javor.

Ekipa Voždovca obezbedila je plasman u osminu finala nakon što je Hajduk iz Kule odustao od takmičenja u Kupu Srbije zbog gašenja kluba.

FSS podseća da se u šesnaestini finala državnog kupa igra jedna utakmica, a da će se u slučaju da po isteku regularnog dela igre rezultat bude nerešen odmah pristupiti izvođenju penala.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter