0
Domaći fudbal

Optužbe na račun Marka Nikolića: Trener učestvuje u procesu rušenja Uprave

Objavljeno: 23.09.13 u 19:21

vojvodina

Da ne bude da samo je stanje haotično samo u redovim Crvene zvezde postarala se i Vojvodina. Naime, u redovima Novosađana već izvestan period ne cevtaju ‘lale’ što potvrđuje i izjava člana UO Vojvodine Uroša Jankovića.

„Marko Nikolić ima ozbiljnih obaveza u procesu rušenja postojeće Uprave u saradnji sa drugim akterima njegove trenutne struje u klubu na čelu sa generalnim sekretarom Radisavom Rabrenovićem. Nisam siguran da je Nikolić redovno primao platu u Radu, ali tamo nije podsticao nemire. Nadoknade kasne u većini srpskih klubova i ta činjenica nije nova u našem fudbalu. Blokada računa je deo svakodnevice, ali to ne znači da akteri unutar kluba zaborave na svoje primarne obaveze.“ uperio je prstom Janković u čefa stručnog štaba Novosađana i nastavio:

„Loši rezultati u prvenstvu, uz nedostatak igre tima, uz bodovni saldo koji nije ekvivalentan kvalitetu ekipe, postaju sekundarna tema. Od odlaska Oumarua igra je u padu, a bio je prisutan i uticaj nasleđenog modela od bivšeg trenera, Nebojše Vignjevića, jer je većina igrača ostala u klubu. Međutim, nepostojanje alternativnog modela uprkos više nego kvalitetno odrađenom prelaznom roku upućuje nas da Nikolić nije imao kapaciteta da postojeći tim formira u skladu sa raspoloživim profilima igrača. On je prezauzet unutar klupskim trvenjima pa mu se vođenje treninga i rad na unapređenju igre sveo na obično odrađivanje posla“.

Janković je takođe naglasio da je učestvovao u dovođenju svih fudbalera ovog leta: Vukčevića, Kaluđerovića, Denkovića, Delača, Fatića, Vukovića, Lekovića, Popovića i Barića.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter