0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

Lazović: Marakanu želim da napustim sa titulom

Objavljeno: 23.09.13 u 11:32
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Prošlog vikenda pojavila se informacija da se Darko Lazović sprema da podnese tužbu Atbitražnoj komisiji protiv Crvene zvezde zbog duga koji iznosi 340.00 evra.

Naime, Lazović je pre dve sedmice stupio u bračne vode ali prethodno je od kluba sa Marakane tražio da mu se isplati 30 hiljada evra kako bi mogao da plati svadbu. Klub je ipak na to ostao potpuno nem.

„Ne bih da pričam o tome. Na tu temu nemam komentar!“ kaže Lazović koji bez obzira na sve ipak neće tužiti crveno – bele.

Sada već pretprošllog leta Darko Lazović imao je nekoliko ozbiljnih ponuda uključujući i onu od Red Bula da za 4.5 miliona pređe iz Crvene zvezde, ali je on tu ponudu odbio. Nakon suza zbog eliminacije od Bordoa usledile su prosečne partije u domaćem šampionatu a sve se okončalo kidanjem ligamaneta na večitom derbiju i rehabilitacijom koja već traje gotovo pet meseci.

„Nije mi žao što tada nisam napustio Crvenu zvezdu! Ne kajem se! Nikad nisam jurio za parama. Hteo sam da ostanem u Zvezdi jer želim da napustim Marakanu tek kada uzmem titulu. To je glavni razlog što sam i dalje u Zvezdi. Četiri godine sam ovde i za mene bi bio lični neuspeh da bez titule napustim klub.“ zaključio je Lazović.

hotsport.rs/kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter