0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Lazović zbog svadbe tuži Zvezdu?

Objavljeno: 21.09.13 u 08:51
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sjajni fudbaler Crvene zvezde i sigurno najbolji igrač tima u prethodnih nekoliko sezona Darko Lazavić sprema se da tuži klub iz Ljutice Bogdana.

Naime, hitronogom vezisti koji se oporavlja od povrede ligamenata Crvena zvezda duguje 340.000 evra. Lazović je deo tog duga očekivao da mu bude isplaćen kako bi mogao da organizuje svadbu ali pokušaj da dođe do novca bio je neuspešan.

„Lazović je tražio da mu isplate deo dugovanja, kako bi čovek mogao da organizuje svadbu. Novac mu je najpre obećao Nebojša Čović, ali od toga nije bilo ništa. Zatim je tražio od predsednika Dragana Džajića, koji ga je uputio na Čovića, s obzirom na to da mu je ovaj obećao isplatu. Radi se o sumi od 340.000 evra, možda koju hiljadu više. Na kraju nije dobio ništa“  rekao je neimenovani izvor blizak klubu.

Sjajni Čačanin međutim nema nameru da se po svaku cenu obrati Arbitražnoj komisiji već će sačekati još neko vreme pre nego što „presavije tabak“.

Sam Lazović, koji je pre oko dve sedmice „stao na ludi kamen“, nije bio voljan da razgovara na ovu temu.

„Ne mogu da razmišljam o tome jer moram da se fokusiram na oporavak. Konačno sam počeo da radim s loptom. Prepodne sam u fiziocentru, a popodne treniran na “Marakani”. Nisam još počeo da radim s ekipom, ali verujem da će se i to uskoro desiti. Najvažnije je da se skroz oporavim“ rekao je Lazović.

hotsport.rs/informer

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter