0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Zvezda bolja i od Poljaka

Objavljeno: 22.09.13 u 20:00
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su i treću pobedu na turniru u Francuskoj savladavši, posle Nantera i Bajerna, poljski tim Zelena Gora od 80:75 (26:19, 13:26, 22:13, 19:17).

Kao i u duelu sa Bajernom crveno-beli su odlično otvorili meč, ali je u drugoj četvrtini usledio veliki pad što je ekipa Mihaila Uvalina umela da iskoristi i preuzme vođstvo. Međutim, nakon velikog odmora usledila je odlična serija tima sa Malog Kalemegdana koji je do kraja trećeg perioda preuzeo prednost u svoje ruke i čvrsto je držao do samog kraja utakmice.

Najefikasniji u današnjem meču bio je Demarkus Nelson sa 26 poena, dok je Boban Marjanović upisao „dabl-dabl“ sa 20 poena i 15 skokova što mu je uz dve odlične partije protiv Bajerna i Natera donelo titulu najboljeg igrača turnira. Dženkins, Šilb i Simonović su dodali po osam poena, Savović šest, a Mitrović četiri.

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu pripremnog perioda odigrala 12 utakmica i zabeležila je svih 12 trijumfa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter