0
Evropske lige

Mančester, grad građana ili đavola?

Objavljeno: 22.09.13 u 10:12

Runi

Junajted ili Siti? „Crveni đavoli“ ili „Građani“? Crveni ili plavi deo Mančestera slaviće danas pobedu svog tima. A možda i neće.

Dve mančesterske ekipe u ovaj gradski derbi ulaze potpuno izjednačene. Obe ekipe imaju po 7 bodova, nalaze se tik jedna uz drugu na tabeli. Oba tima su promenila menadžere na početku sezone. I Junajted i Siti su prikazali odlične partije i ostvarili ubedljive pobede na startu takmičenja u Ligi šampiona.

Mančester Siti na ovom meču neće moći da računa na Ričardsa, Klišija i Demikelisa. Ipak, dobra vest za navijače Sitija je ta što se u ekipu vraća Vensan Kompani. Treba očekivati da će Pelegrini od početka meča šansu ukazati reprezentativcima Srbije Matiji Nastasiću i Aleksandru Kolarovu.

Menadžer junajteda Dejvid Mojes može da bude srećan zbog forme Vejna Runija koji je prikazivao sjajne partije u proteklih nekoliko mečeva. Uz Runija tu je i uvek odlični Robin van Persi, a odbranom će komandovati kapiten Nemanja Vidić.

Poslednji derbi pripao je Sitiju koji je slavio sa 1:2 na Old Trafordu, a Junajted je trijumfovao rezultatom 2:3 u poslednjem derbiju odigranom na stadionu „Građana“.

Mančesterski derbi igra se na Etihadu od 17 časova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter